Proces verbal

Proces verbal de receptie,

Incheiat astazi, 20 aprilie 2013, ca urmare a receptionarii coletului cu numarul XXXX expediat de ZorileStore cu ocazia organizarii concursului de selectare de ambasadori.

Membrii comisiei de receptie: mama, tata si cele doua fiice.
Opinii generale ale membrilor comisiei:
1. Expedierea produsului de catre sus-numita companie s-a efectuat repede si cu profesionalism, astfel incat respectivul colet a sosit la destinatie in cele mai bune conditii.
2. Ca o prima observatie referitoare la produs, ambalajul primar, respectiv, cutia, are un design vesel, atragator, favorabil reciclarii acesteia in pat-papusi.
Produsul a fost scos din ambalajul mentionat la punctul 2. si examinat cu atentie de membrii comisiei. Parerile exprimate de acestia au fost sistematizate in cele ce urmeaza:
Tatal – produs de calitate, marime corecta, bine inchegat, nimic lasat la voia intamplarii.
Mama – culoare foarte versatila, usor de asortat, floare de efect, curelusa frontala nu deranjeaza mersul absolut deloc, partea din spate sustine foarte bine piciorul si completeaza ideal sandaluta.
Fiica mare – produs haios, aspect Copacabana, bun de purtat la mare, la piscina, la plimbare cu colegii sau intr-o vacanta exotica.
Fiica mica – va fi la moda cu siguranta si peste sapte – opt ani cand va ajunge la dimensiunile piciorului propriu.
In final, produsul a fost testat de echipa special numita in acest sens de catre seful comisiei. Pentru evitarea oricaror discutii ulterioare procesului de receptie, s-a procedat la imortalizarea momentului de testare, instantaneele realizate fiind anexate la prezentul proces verbal.  Concluzia procesului verbal de receptie este urmatoarea:
Produsul Sandala Grendha pentru femei, culoare gri, marime 39, comercializat de ZorileStore este de calitate, elegant, comod, conform intr-u totul specificatiilor site-ului companiei.
Drept pentru care s-a incheiat prezentul proces verbal de receptie, cu recomandarea ca, pe viitor aprovizionarea intregii familii sa se faca cu produse din aceeasi sursa pentru pastrarea raportului favorabil calitate/pret.
Se anexeaza la prezenta dovada testarii produsului receptionat de catre membrii echipei desemnate in acest sens.

collage1

collage2


collage

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s